Takk til alle som er innom og besøker bloggen min. Jeg er overveldet over hvor mange som har vært innom! Tusen takk!
Du trenger:
8 dl store havregryn
3 dl usalta nøtter ( feks: peanøtter, macadamia, cashew, pistasj)
2 dl grovhakka mandler
2dl sukrin gold (fås på Spar,Kiwi eller helsekost)
2 ss fibersirup gold (helsekost)
1dl kokt vann
50g rosiner
havsalt
50 g sjokolade (70% kakao)
Bland havregryn, sukrin, mandler og nøtter sammen. Legg alt på et stekebrett med bakepapir. Bland fibersirup og vann. Hell dette ut over stekebrettet og bland godt sammen med det tørre.
Settes inn i forvarmet ovn på 200grader-varmluft.
Åpne stekedøra etter 5 min. Snu rundt på muslien. Ha dør åpen 5 min. Stek videre med 5 min lukket. Avslutt med 5 min åpen dør. Ta så av ovn og la blandingen stå i ovn til den er sprø. Avkjøl. Ha i rosiner, havsalt og hakket sjokolade før det sette i en boks med tett lokk.
Serveres gjerne med ”riskrem” bestående av cottage cheese og yoghurt. Toppes med bær.
Pingback: Berta’s nøttebar – Godt nok
Takk for kjempe gode oppskrifter. Jeg holder nå på å skal lage musli og lurer på hvor lenge det skal stå i ovnen tilsammen?
Hilsen Ingunn