Denne isen ble testet på 5 skoleunger idag. Litt ulike terningkast, men absolutt godkjent!
Unger er de beste å teste oppskrifter på 😉
Du trenger:
1 brødform
6 eggeplommer
6 ss sukrin gold/sukker
6 dl kremfløte
3 ss kakao
2 ts vaniljepulver(kan sløyfes)
70 g med mørk sjokolade(minst 70% kakao)
50 g salte mandler (kan kjøpes salte.Oppskrift på salte mandler kommer)
Bland sukrin gold og eggeplommer godt sammen.
Pisk kremfløte og vend inn kakao, vaniljepulver, hakkede mandler og sjokolade. Spar litt mandler og sjokolade til topping. Bland fløteblandingen forsiktig sammen med eggeblandingen. Hell over dette i en form belagt med plastfolie. Pynt med mandler og sjokolade. Legg plastfolie over blandingen før du setter den i frysen i minst 4 timer. For tining av is kan den settes en halvtime i kjøleskap før servering.