Cottage cheese rundstykker med parmesan

  • Post category:Frokost / Lunsj

Saftige , proteinrike og mettende rundstykker som lages på svært kort tid! Disse lages mye hos oss for tiden:)

Du trenger 4 store rundstykker:

200 g cottage cheese

150 g havregryn

2 egg

10 blader basilikum

½ ts salt

2 ts sukrin gold/sukker (kan sløyfes)

1 ts bakepulver

revet parmesan/hvitost til topping

Bland alt sammen i en blender/foodprossesor. Kjør maskinen til du får en jevn og klumpfri røre. Lag 4 store boller med en stor skje og legg den på et bakepapir. Topp med revet parmesan eller havsalt. De stekes på 210 grader, varmluft i 13-14 min.

Avkjøles på rist

Ønsker du en mer tradisjonell variant , kan parmesan og basilikum tas bort.

Jeg lager ofte dobbel oppskrift.

Tusen takk for alle bokbestillinger!!!!!!

Maggi

 

Dette innlegget har èn kommentar

Legg igjen en kommentar