Det høres kanskje litt spesielt ut. Men jeg lover deg at dette er godt:) Og veldig mektig . Idag brukte jeg surdeigsbrød i bunn. Men her finnes det mange muligheter. Purren er i denne retten veldig viktig;)
Du trenger:
8 store skiver brød eller en litt tykk pizzabunn
sennep
8 hardkokte egg
300 g kesam
100 g majones
salt og pepper
200 g skinkebiter
purre og ost til topping
Bruk et kjøpt brød eller en av mine brødoppskrifter her på bloggen.Om du lager pizzabunn skal den stekes før fyllet tas på. Man kan også kjøpe et brød og skjære det på langs.
Eggesalat:Bland kesam og majones sammen med salt og pepper(ca 1 ts av hver). Ha i de hardkokte eggene i biter.
Legg skivene på et bakebrett med bakepapir.Smør et lag med sennep.Ha så på eggesalaten før du topper med skinkebiter, purre og ost. Stek skivene i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i ca 15 min. Om det er rester passer dette perfekt som restemat også.