Du trenger:
Gul paprika
brokkoli
ruccola
granateple
mango
betaost i chiliolje (gjerne fra Ystepikene)
frisk koriander (kan sløyfes)
Skjær alt opp i biter.
Bakt grønnkål og rosenkål:_
grønnkål
rosenkål
rapsolje
havsalt og pepper
Skjær opp rosenkål i biter. Riv av grønnkålblader og legg dem sammen med rosenkål på et stekebrett med bakepapir . Strø over havsalt , pepper og litt olje. Sett det inn i en forvarmet ovn på 175 grader -varmluft i ca 16-17 min.
Soyamarinert kylling:
kyllingfilet
3 ss soyasaus
1 ss rapsolje
1 ts anisfrø og pepper
Hell olje og soyasaus i en ildfast for. Bland inn anisfrø (lakrissmak) og pepper sammen. Legg kyllingfilet i biter i den ildfaste formen og bland godt sammen. Stek kyllingen i en forbarmet ovn på 200 grader i ca 20 min(alt etter tykkelse på filet)
Bland alt sammen til en salat. Kan oppbevares i kjøleskap.