Disse er det hele 9 grønnsaker i! Veldig smakfulle.
Du trenger til ca 30 våruller:
650 g kyllingkjøttdeig(eller annen kjøttdeig)
rapsolje
100 g glassnudler
30 vårrullark
220 g kålhode
100 g sellerirot
1 gulerot
6 vårløk(eller 1 stor gul løk)
1 chili uten frø
1-2 cm fersk ingefær
3 fedd hvitløk
30 g grønnkål
Hakket fersk koriander
3 ss fiskesaus
3 ss østersaus
3 ss soyasaus
Pepper
1 ts sukker
Stek kjøttdeigen i en panne med rapsolje. La kjøttet væren gjennomstekt i så små biter som mulig. Ta kjøttdeigen over i en bolle.
Kok glassnudler og klipp de i små biter.
Stek videre i samme panne til det er mykt: småhakket kålhode, raspet sellerirot og gulerot.
Tilsett chili, ingefær , hvitløk og grønnkål som er most så smått som mulig, gjerne i en foodprossesor. Vend inn soyasaus, østersaus, fiskesaus, pepper og sukker. Ha i koriander og glassnudler til slutt. Bland dette med kjøttdeigen.
Fyll hvert ark og rull sammen. Smør rapsolje på med en pensel.
Forvarm Cosori airfryer til 200 grader. Stekes i 7 min.
I forvarmet stekeovn på 200 grader til de er gylne og sprø.