Dette er perfekt helgemat:)
Du trenger:
1/2 boks mager Kesam
1/2 boks creme fraiche light
1/2 chili
1 fedd hvitløk
fersk basilikum
salt og pepper
3 kyllingfileter
6 lomper
1 pk. cheddarost
cashewnøtter
babyspinat
Fremgangsmåte:
Begynn med å lage marinade/dressing. -Finhakk hvitløk, chili og rikelig med basilikum, og bland med Kesam og creme fraiche.
Smak til med salt og pepper.
Skjær/klipp kyllingfiletene i tynne skiver, og bland 3 ss marinade med kyllingen. La stå i kjøleskap i én time eller mer.
Kyllingen stekes på lav varme til den er -gjennomstekt.
Smør så tre lomper med den samme -dressingen.
Ha over kyllingbiter og cheddarost før du
legger en lompe på toppen. Skjær i passe store «pizzastykker» og dryss på litt ost før steking.
Varmes i ovn på 200 grader i ca. 7–10 minutter til osten er godt smeltet.
Server med cashewnøtter, babyspinat og gjerne en stor grønn salat.
Resten av -marinaden brukes som dressing.