Smakfull gryte som tar få minutter å tilberede. Og sist men ikke minst: ingen kutting.
Du trenger:
2 glass soltørka tomater(eldorado)(sil bort olje)
2 fedd hvitløk
2,5 dl konsentrert kyllingkraft (eks Jakobs utvalgte)
2 bokser kokosmelk (a250ml)
2 bokser røde linser ilake
Pepper
Fersk gressløk eller annet krydder
Mos de soltørkede tomatene(sil bort oljen) og hvitløken i en foodprossesor.
Stek dette i en gryte på middels varme i ca 5 min , før du har i kyllingkraft . Tilsett kokosmelk og la den få et oppkok. Hell av laken på linsene og la de putre i 10 min. Smak til med pepper og gressløk.
Tips: ha rå kyllingfilet i . Da må den koke i ca 20 min før linsegryta serveres.
Hei!
Takk for supergod oppskrift. Ser ikke ar det står når kyllingkrafta skal tilsettes.
Mvh,
Petter