Knekkebrød som er enkle å lage. Glutenfri er de også om man bruker havremel det står glutenfritt på. En nøtteaktig smak som gjør dette knekkebrødet litt nytt.
Du trenger:
190 g malte mandler/mandelmel
3 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 ts salt
3 ss havremel/annet mel
4 dl vann
2 eggehviter
evt litt havsalt
Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett vann og eggehvite og la deigen få hvile 5 min.
Fordel deigen på 2 stekebrett med bakepapir så jevnt ut som mulig ut i kantene. Topp med havsalt etter ønske.
Begge brettene stekes sammen i varmluft på 150 grader i 30 min. Ta ut brettene og del opp med en pizzaskjærer. Sett inn brettene igjen på motsatt plass som i starten .Stek videre i 25-30 min. Avkjøles på rist. Legg knekkebrødene i en tett boks når de er avkjølt.