Tilbud!
Nettkurs for nybegynnere i surdeigsbaking- med bok
Opprinnelig pris var: 1149 kr.799 krNåværende pris er: 799 kr.
Beskrivelse
Boka «Surdeig i alt» har 50 nye oppskrifter med grunnleggende forklaring i hvordan bake med surdeig. Den passer for både nybegynnere og de som har holdT på med surdeig en stund. Du finner bla frokostbrød, rundstykker, kjeks, kebablefser, solskinnsboller, pizza, ulike brød med mye mer i boken.
Nettkurset er tilgjengelig i 6 mnd fra bestilling.
Nettkurs-surdeig for nybegynnere
Kurset er laget slik at boka er en del av kurset.(dvs den nye boka er litt ulikt sidetall, men samme informasjon)
Maggi begynte å eksperimentere med surdeig for noen år siden. Etter utallige mislykkede forsøk fant hun sin vei. En måte å bake med surdeig på , som alle kan få til. Hun baker med mel,salt og vann. Det er den opprinnelige ekte måten å lage surdeigsbakst på.
I dette nettkurset får du en grundig innføring i ulike baketeknikker. Sammen med boka vil du enkelt få til å bake med surdeig.
Kapitlene:
1. introduksjon surdeig
2. surdeigsstarter
3. Eltefri metode
4. Tradisjonell metode
5. Brødform metoden
6. Elting i maskin- metoden