Utenom vann og salt er det kun havre, linfrø og egg i disse superenkle knekkebrødene. Hvis du har laget Maggis havrebrød som jeg laget i god morgen norge på tv2 , er dette knekkebrødversjonen:)
Du trenger til 1 brett:
2 dl havremel (eller knust havregryn i blender)
1 dl havregryn lettkokte
4 ss linfrø/chiafrø
1 egg
1 ts salt
2 dl vann
havsalt/anisfrø til topping Dette gir en nydelig lakrissmak
Bland alt det tørre og tilsett egg og vann. Rør godt sammen og la røren stå på benken i 5 min før den smøre ut på et bakepapir . Kan toppes med havregryn og litt havsalt. Stek knekkebrødene i en forvarmet ovn på 150 grader varmluft i 30 min. Ta så ut brettet og skjær opp med en pizzaskjærer. Snu alle delene rundt. Sett brettet tilbake i ovnen og la de steke videre i 20 min. Skru av ovn , men la brettet stå videre i 5-10 min. Avkjøles på rist. Oppbevares i en tett boks for å holde seg sprøe.
Tusen takk til alle som titter innom bloggen!!
Maggi:)