Chili con carne med sjokolade
Denne gryta er smakfull og kvessen. Her kan man enkelt tilsette ulike grønnsaker om man ikke har paprika i hus. Smakene setter seg enda mer etter en dag og to.
(mer…)
Denne gryta er smakfull og kvessen. Her kan man enkelt tilsette ulike grønnsaker om man ikke har paprika i hus. Smakene setter seg enda mer etter en dag og to.
(mer…)
Noen menneskemøter blir veldig fine. Da jeg traff en med navn Lars i høst var det et slikt fint møte. Han fortalte om eltefrie melblandinger i glass som sto klare på hytta til han og hans kone. For en fin ide! Noe å overraske en god venn med?
(mer…)
Det høres kanskje litt spesielt ut. Men jeg lover deg at dette er godt:) Og veldig mektig . Idag brukte jeg surdeigsbrød i bunn. Men her finnes det mange muligheter. Purren er i denne retten veldig viktig;)
(mer…)Ny nettside for Dalheim Gård og matkursene mine: dalheimgaard.no Jeg vil fortsatt pulisere oppskrifter på her:)
Dette smakfulle brødet passer til både suppe eller tapasbordet. Idag hadde vi dette til lasagne. Smaken av spelt sammen med den nøtteaktige smaken av emmer mel gjør dette veldig godt. Og sist men ikke minst den nydelige betaosten fra Ystepikene. (fås i de fleste dagligvarebutikkene)
(mer…)
Jeg har baka grytebrød i flere år. Nå har jeg fått til et glutenfritt grytebrød som er lett å lage. Selv om ingen har glutenallergi i vår familie, er det stas å kunne lage brød til gjester som ikke kan spise gluten. Det øverste bilde er vanlig grytebrød. Oppskrift her: Grytebrød fra God morgen Norge! – Dalheim Gård (dalheimgaard.no)
(mer…)
Lettere blir det ikke! Denne passer både til hverdags og helg. Jeg er hekta;) (mer…)
Herlig med litt varme i disse dager. (mer…)